Fons zkt examenblunders (en andere bijdragen)

Voor het volgende nummer is Fons op zoek naar leuke, grappige of zelfs ronduit hilarische examenblunders. Ben je bij het verbeteren van je examens bizarre of creatieve antwoorden tegengekomen? Mail ze ons door!

Ook (ideeën voor) andere bijdragen voor Fons 2 zijn nog steeds welkom! De deadline is 3 januari, op het einde van de kerstvakantie. Alle richtlijnen voor auteurs zijn hier terug te vinden. Bijdragen zijn welkom bij de redactie, maar ook losse ideeën of voorstellen kunnen zeker al eens vooraf worden afgetoetst. Laat maar komen dus!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s