Fons 1: nu in alle Vlaamse leraarskamers!

Vanaf vandaag is het eerste nummer van Fons terug te vinden in alle Vlaamse leraarskamers. Het tijdschrift is bestemd voor leraren in het basis- en secundair onderwijs, en verschijnt twee keer per jaar: in november en in maart. Geen leerkracht? Dan kun je Fons hier digitaal lezen – gratis en voor niks!

Het centrale thema van dit eerste nummer is Literatuuronderwijs, met onder meer artikelen over storylines, leesonderwijs in het BSO en literatuur & nieuwe media. In dit eerste nummer vind je echter nog veel meer: van interviews en columns tot nieuwe tools & apps en beschouwende(re) stukken. De volledige inhoud kun je hier nalezen.

We zijn alvast benieuwd naar jullie reacties!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s