Welkom bij Fons!

Binnenkort, in de loop van november 2015, verschijnt het eerste nummer van Fons, een nieuw tijdschrift voor leraren Nederlands in het Vlaamse basis- en secundair onderwijs. Je vindt er interessante lestips, nieuwe activerende werkvormen en boeiende interviews. Geen zin om te wachten tot het eerste nummer bij jou in de leraarskamer terechtkomt? Klik op de volgknop hiernaast of voer je e-mailadres in, en blijf op de hoogte van het recentste Fons-nieuws!

2 reacties op ‘Welkom bij Fons!

  1. Beste, via de boekennetwerking kwam ik in contact met het schitterende tijdschrift FONS. Tot mijn verbazing lees ik dat het tijdschrift in de Vlaamse leraarskamers zou moeten liggen. Helaas niet bij ons. Kunnen wij deze nummers alsnog ontvangen? Dank en groet!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s